divendres, 22 de març del 2013

CHARLA COLOQUIO EN GIRONA

CHARLA COLOQUIO / XERRADA COL·LOQUI A GIRONA, EL 27 DE MARÇ DE 2013

• La Asociación Movimiento cívico de España y catalanes, dentro de su campaña de consolidación e implantación territorial, organiza el miércoles 27 de Marzo una charla coloquio para presentar a nuestra joven asociación, el Movimiento cívico de España y catalanes, que organizó la concentración festiva del 12 de Octubre y la manifestación cívica del día 6 de diciembre.
Acto público en el que contaremos con los representantes del Moviment y que realizarán una charla – coloquio sobre nuestros objetivos, actividades, propuestas de futuro y en la parte final del mismo un turno abierto de intervenciones.
Presentación conjunta de un Powerpoint
El acto se realizará en el Centre cívic Ter, calle Can Sunyer, 46. Girona. El miércoles 27 de Marzo a las 18:00 h.
Para más información, otras actividades y propuestas que nos queráis hacer llegar, podéis enviar un correo a espanyaicatalans@gmail.com

• L'associació Moviment Cívic d'Espanya i catalans, dins de la seva campanya de consolidació i implantació territorial, organitza el dimecres 27 de març una xerrada col·loqui per presentar aquesta jove associació, que va organitzar la concentració festiva del 12 d'Octubre i la manifestació cívica del dia 6 de desembre.
És un acte públic en què comptarem amb els representants del Moviment que realitzaran una presentació sobre els nostres objectius, activitats, propostes de futur. En la part final del mateix hi haurà un torn obert d'intervencions.
L'acte es realitzarà al Centre cívic Ter, carrer Can Sunyer, 46. Girona. El dimecres 27 de març a les 18:00 h.
Per a més informació, altres activitats i propostes que ens vulgueu fer arribar, podeu enviar un correu a espanyaicatalans@gmail.com.
http://www.facebook.com/events/565345296833096/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada