dimecres, 3 d’abril del 2013

NUESTRA APUESTA POR LA INCLUSIÓN, LA TOLERANCIA Y EL RESPETO

NO TIENEN RAZÓN NI SE SALDRÁN CON LA SUYA ESTOS SEPARATISTAS AMANTES DE LA EXCLUSIÓN, EL ODIO Y LA INTOLERANCIA.

Lo que dijo el actual alcalde de Gerona sobre lo que se tendría que hacer con alguna gente que 'discrepa de la separación' es sin lugar a dudas sectario y fuera de lugar en un estado de derecho y democrático.
Las amenazas y las palabras del ex alcalde de Calella sobre lo que tendría que hacer con los ‘españoles’ además de una estupidez es toda una muestra del mal hacer de gente antidemocrática. Las amenazas a cargos de Ciutadans, UPyD, PP o PSC son otros ejemplos despreciables. Y los ataques y asedios a sus hogares, stands o sedes son otro de sus patéticos actos. Pobres de espíritu y acomplejados, eso sí, estos separatistas violentos, cuando les conviene bien saben de marco legal y de amparo constitucional.
Y ya para sumarlo todo, en esta espiral suya de conatos egoístas y talantes rencorosos, las imágenes en Gallifa de un grupo de agresivos del No, pero en SI, amenazando, insultando y despreciando al actual alcalde de esta localidad, de CiU, diciéndole de todo. Seguramente después de que se hubieran mirado en el espejo estos chiquilicuatros que no representan a nada ni a nadie, sino a su propia desvergüenza.
Frente a toda esta sinrazón y obcecación separatista nuestra respuesta tiene que ser ponderada, clara y firme, pero también, correcta e inteligente.

El que va dir l'actual alcalde de Girona sobre el que s'hauria de fer amb alguna gent que 'discrepa de la separació' és a totes llums sectari i fora de lloc en un estat de dret i democràtic.
Les amenaces i les paraules de l'exalcalde de Calella sobre el que s'hauria de fer amb els 'espanyols' a més d'una estupidesa és tota una mostra del mal fer de gent antidemocràtica. Les amenaces a càrrecs de Ciutadans, UPyD, PP o PSC són uns altres exemples menyspreables. I els atacs i assetjaments a les seves llars, estands o seus son un altre dels seus patètics actes. Pobres d'esperit i acomplexats, això sí, aquests separatistes violents, quan els convé bé saben de marc legal i empar constitucional.
I ja per sumar-ho tot en aquesta espiral seva de rampells egoistes i tarannàs rancuniosos les imatges en Gallifa d’un grup d’agressius del No, però a SI amenacant, insultant i menystenint a l’actual alcalde d’aquesta localitat, de CiU, dient-li de tot. Segurament després que s’hagin mirat al mirall aquests tarambanes que no representen a res ni a ningú, sinó a la seva pròpia desvergonya.
Davant de tota aquesta disbauxa i dèria separatista la nostra resposta ha de ser ponderada, clara i ferma, però també, correcta i intel·ligent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada