dijous, 18 d’abril del 2013

PER UNA CATALUNYA DE TOTS. Acte a Maçanet, dissabte, dia 20 d'abril a les 17 h.

ACTE PÚBLIC PER UNA CATALUNYA DE TOTS A MAÇANET DE LA SELVA (GIRONA)
ACTO PÚBLICO POR UNA CATALUÑA DE TODOS EN MAÇANET DE LA SELVA (GERONA)
Encuentro con el Movimiento cívico de España y catalanes en Maçanet de la Selva, este sábado, día 20 de Abril a las 17:00.
Invitamos a los amigos y amigas de Maçanet de la Selva, Girona y poblaciones vecinas a asistir a este interesante acto. Y si alguien de otras comarcas se anima, nos gustaría poder contar con su inestimable presencia.

¿Nos ayudas a difundirlo vía Facebook, twitter..?


Aquest dissabte dia 20 d'Abril del 2013 ens plau convidar-los a l’acte que tindrà lloc a les 17:00 a La Societat de Maçanet de la Selva a la Av. Catalunya d’aquesta localitat.
Serà un acte on hi haurà una exposició per part de Juan Carles Barbé, com a ciutada de Maçanet actiu en el mon associatiu Maçanatenc, on exposarà els problemes del separatisme reflectits a Maçanet i els municipis del seu entorn.
Tot seguit hem convidat en Manel Parra, president del MC D’Espanya i Catalans, que ens parlarà sobre aquest associació amb una curta vida però una llarga experiència.
Després dels parlaments hi haurà un torn obert de debat entre els assistents per posar sobre la taula els diferents punts de vista de cadascú.
En finalitzar l’acte tindrem un pica-pica per a tots els assistents.
US HI ESPEREM A TOTS!!!

Este sábado, día 20 de Abril de 2013 nos complace invitarlos al acto que tendrá lugar a las 17:00 en la Societat de Maçanet de la Selva en la Avda. Catalunya de esta localidad.
Será un acto donde habrá una exposición por parte de Juan Carles Barbé como ciudadano de Maçanet, activo en el mundo associativo de este municipio, donde expondrá los problemas del separatismo circunscritos en Maçanet i los municipios de su entorno.
A continuación hemos invitado a Manel Parra, presidente del MC de España y Catalanes, que nos hablará sobre esta asociación con una corta vida pero una larga experiencia.
Después de los parlamentos habrá un turno abierto de debate entre los asistentes para poner sobre la mesa los diferentes puntos de vista de cada uno.
Al finalizar el acto tendremos un pica-pica para todos los asistentes.
¡¡¡OS ESPERAMOS A TODOS!!!


Si vols indicacions per trobar el lloc, fes clic AQUÍ

1 comentari: