dimarts, 9 d’abril del 2013

Reunió de treball: Tecnologia i recursos informàtics

AMB EL MOVIMENT CÍVIC D'ESPANYA I CATALANS TOTS HI AVANVEM


  • Reunión de trabajo con amigos y amigas del Movimiento cívico de España y catalanes interesados a conocer mejor el funcionamiento de las redes, de los programas básicos, de las plataformas, grupos y espacios digitales… Un primer contacto con el faceboo, twitter, flickr, etc.  Para otros una profundización en estos espacios.

También la reunión de trabajo nos servirá para compartir información, programas, instrumentos básicos, caminos o propuesta en relación a las tecnologías y el mundo de Internet.
Pondremos tres días y a ver cuáles son los que van mejor a los que estéis interesados.
Este domingo por la mañana, haremos una reunión preparatoria aquellas personas que tienen un conocimiento amplio de este campo y deseen hacer de monitores en la reunión conjunta de mediados de mayo. Si puedes y estás interesado en esta reunión de este domingo envía un correo a espanyaicatalans@gmail.com
  • Reunió de treball amb amics i amigues del Moviment cívic d'Espanya i catalans interessats a conèixer millor el funcionament de les xarxes, dels programes bàsics, de les plataformes, grups i espais digitals… Per a alguns, un primer contacte amb el facebook, twitter, flickr, etc. Per a altres un aprofundiment en aquests espais.
També la reunió de treball ens servirà per compartir informació, programes, eines bàsiques, camins o propostes pel que fa a les tecnologies i el món d'Internet.
Posarem tres dies i a veure quins són els que van millor als qui estigueu interessats.
Aquest diumenge al matí, farem una reunió preparatòria aquelles persones que tenen un coneixement ampli d’aquest camp i desitgin fer de monitors en la reunió conjunta de mitjans de maig. Si pots i estàs interessat en aquesta reunió del diumenge envia un correu a espanyaicatalans@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada