dilluns, 17 de juny del 2013

A LA ATENCIÓN DEL SR. ÀNGEL COLOM...

CARTA ABIERTA AL SR. ÀNGEL COLOM
No sabemos qué problemas y manías tienes contra nuestros deportistas y nuestras selecciones, sin embargo quisiéramos trasladarte unas cuantas consideraciones al respecto.
Àngel, aguántate y no te quejes que para eso cobras. Y no te demores en devolver más dinero del que pudieras haber arramblado sin ser tuyo. Hiciste muy bien al decir que devolverías lo que conviniera, hazlo y disfruta de los éxitos de nuestros deportistas. Vigila que la envidia, el odio y el recelo no son ni buenos para la salud ni para la buena convivencia.
De Catalanes todos.

CARTA OBERTA AL SR. ÀNGEL COLOM
No sabem pas quin desfici té contra els nostres esportistes i les nostres seleccions, tanmateix voldríem fer-te arribar unes quantes consideracions sobre això.
Àngel, posa-t'hi fulles que per això cobres. I no triguis a tornar molts més diners dels que hagis pogut arrampinyar sense ser teus. Vas fer molt bé de dir que tornaries el que convingués, fes-ho i gaudeix dels èxits dels nostres esportistes. Vigila que l'enveja, l'odi i el recel no són ni bons per a la salut ni per a la bona convivència.
De Catalans tots.
Això és el que ha escrit el nostre amic Ramón Mateos García i que ens ha donat peu a fer l’anterior carta:
Àngel Colom, director de la fundació "Nous Catalans", de Convergència Democràtica de Catalunya, assegura que es posa de "mala llet" amb La Roja, amb la Selecció Espanyola de futbol.

A molts catalans ens produeix, també, moltíssima "mala llet" la poca vergonya d'aquest home, que es va ficar a la butxaca milers d'euros procedents de Felix Millet i la trama del cas Palau de la Música.

Però bé, no es pot esperar res de bó d'aquesta gent.
Mentre Àngel Colom es posa de mala llet amb La Roja, la resta de la Humanitat gaudeix amb la millor selecció del Món...

http://m.e-noticies.cat/politica/colom-es-posa-de-mala-llet-amb-la-roja-76823.html


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada