dissabte, 4 de gener del 2014

CALÇOTADA CON ESPAÑA Y CATALANES EN TARRAGONA, 16 de febrero de 2014

CALÇOTADA CON ESPAÑA Y CATALANES EN TARRAGONA, 16 de febrero de 2014
Desde las 12 del mediodía nos reuniremos amigos y amigas del Movimiento cívico de España y catalanes en Tarragona, para compartir entre todos una calçotada y unas horas de charla amena y distendida.
Hay la posibilidad de hacer previamente una visita guiada por la ciudad y alquilar un autocar para todos los que se apunten y tengan que salir de Barcelona. Se están apuntando bastantes amig@s de Barcelona y localidades cercanas y tendremos, con todo probabilidad, autocar.
¿Te animas?
  • Calçots
  • Parrillada de carne
  • Bebida y postres
Donativo: 10 euros
Si deseáis asistir debéis enviar un correo de confirmación de asistencia y el número de personas a espanyaicatalans@gmail.com


CALÇOTADA AMB ESPANYA I CATALANS A TARRAGONA, 16 de febrer de 2014
Des de les 12 del migdia ens reunirem amics i amigues del Moviment cívic d'Espanya i catalans a Tarragona, per compartir entre tots una calçotada i unes hores de xerrada amena i distesa.
Hi ha la possibilitat de fer prèviament una visita guiada per la ciutat i llogar un autocar per a tots els qui s'apuntin i hagin de sortir de Barcelona.
T'animes?
  • Calçots
  • Parrillada de carn
  • Beguda i postres
Donatiu: 10 euros
Si desitgeu assistir cal que envieu un correu de confirmació d'assistència i el número de persones a espanyaicatalans@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada