dijous, 24 de juliol del 2014

La deplorable i controvertida gestió de la Sanitat per part de CiU i ERC

UNA RESPOSTA DETALLADA I OPORTUNA A DIRECTE!CAT DEL NOSTRE AMIC LUÍS SELLÉS
https://www.facebook.com/directe/posts/771523869552510

Us mostreu infinitament fastigosos a Directe!cat, sabeu perfectament que la sanitat està gestionada per CIU amb la complicitat d’ERC.


Per què no informeu als vostres adoctrinats de la recerca i investigació dels periodistes de la revista Café amb llet on han fet un videocarta per a la Sra. Carme Forcadell preguntant-li per les estranyes participacions de l’ANC als interessos sanitaris privats? Pregunteu a la gent perquè informar... informeu massa poc.

Per què no pregunteu als hospitals que pensen de les retallades de la GEN.CAT i de com solament pensen en destinar i injectar diners a la maquinària de propaganda nazi-onalista com uns desesperats ara que s'acosta el 9N i la via fa aigües, mentre la gent s'adona de la veritat i dels enganys? Pregunteu perquè sembla que esteu massa ocupats per estar informats.

Per què no pregunteu a algú quina és la raó que la GEN.CAT acaba de destinar 290 milions d'euros a TV3 y Catalunya Ràdio mentre deixa podrir-se l'hospital de Bellvitge o d'altres? Per què no pregunteu?

Per què no pregunteu per què la GEN.CAT ha retallat guarderies, menjadors escolars, deixat de pagar a les farmàcies, retallat els Erasmus, tancat plantes senceres d'hospitals inclòs retallament en tractaments oncològics? Per què ha retallat als agents socials i en subvencions a persones depenents? Per què ha rebaixat indiscriminadament les baixes mèdiques de divers graus i així no haver de pagar als malats depenents? Per què ha retallat o congelat sous de bombers, funcionaris? I no pas la partida destinada a alts i ex alt càrrecs?

Vosaltres Directe!cat no teniu vergonya i viviu orgullosos de ser els galifardeus de la maquinària de propaganda nazi-onalista mentre feu mal a Catalunya cada dia... cada dia, enverinant la gent que tan sols confia en ser informats, que confien en una veu catalana que li digui les coses amb neutralitat, perquè depèn la seva vida ja que decideixen cada dia com viure.

Avui, ara i aquí, Catalunya està malalta i és per culpa vostra i de totes les pàgines que són com vosaltres Directe!cat, sou el pitjor perjudici i enuig per al poble català i no tinc cap dubte que l’únic amo a la vostra consciència són els diners.
Luís Sellés

A partir de la iniciativa de Luís, nosaltres hem escrit el següent:
Algú ens ha tornat a enviar una interessant il·lustració que explicita ben clarament la manca de rigor i responsabilitat de CiU amb la necessària complicitat d'ERC. Les prioritats per al mal govern de CiU són una prova més del greu error de tot aquest enrenou nacionalista. I les conseqüències de la seva incapacitat les paguem tots els catalans, començant pels que precisen d'una major atenció.

(Font: Transparència catalana


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada