dimarts, 21 d’octubre del 2014

El 6 de desembre, JUNTOS, MÁS QUE NUNCA/JUNTS, MÉS QUE MAI



El Moviment Cívic d’Espanya i catalans impulsa de nou els actes per al proper 6 de desembre, Dia de la Constitució i de les properes setmanes amb el lema JUNTS/JUNTOS



Benvolguts amics,

Com en altres anys, d’Espanya i catalans està impulsant l’acte del 6 de desembre d’enguany, així com tots aquells preparatius o propostes que vagin adreçades a que aquest torni a ser un èxit. En aquest sentit, sota el lema JUNTS/JUNTOS volen aplegar el màxim de ciutadans, grups i associacions a l’acte central i unitari que aquesta jove associació considera que tots desitgen. També faran tot un seguit d’actuacions en les properes setmanes, sempre en la línia pacífica, cívica i en positiu d’aquesta associació que va iniciar els actes del 12 d’octubre a Plaça Catalunya.

L’esdeveniment que s’ha creat per impulsar l’acte on s’ha tingut en compte que sempre han apostat i aposten per la unitat d’acció i actes en positiu en defensa de la legalitat, el marc democràtic i la unitat d’Espanya.


Barcelona, dilluns 20 d’octubre 2014.

Un cop realitzada l’exitosa manifestació del 12 d’octubre que va aplegar desenes de milers de persones al Passeig de Gràcia de Barcelona i la participació en l’acte multitudinari que a continuació va tenir lloc a la Plaça Catalunya, el Moviment Cívic d’Espanya i catalans està impulsant la manifestació cívica que se celebrarà en Barcelona el pròxim 6 de desembre a les 12 hores. Amb la idea d’anar tots junts, la proposta inicial d’aquesta associació es realitzar un acte àmpliament unitari que discorrerà entre Plaça Urquinaona i Plaça Sant Jaume. En les dues últimes convocatòries l’assistència ha estat molt important, desbordant les previsions més optimistes del organitzadors de les mateixes, entre els quals sempre ha estat d’Espanya i catalans.



L’associació anima, una vegada més, tota la ciutadania, a participar a la manifestació perquè amb normalitat, civisme i amb un esperit democràtic es pugui expressar el dia de la Constitució la importància de fonaments bàsics de la nostra democràcia com la cohesió social, la solidaritat, el respecte i l'enteniment, valors que en tots els ordres són millors i més útils per al benestar i el benefici comú dels catalans i el conjunt dels espanyols.



En aquest sentit, avui hi ha prevista una reunió per tal d’endegar tots els contactes amb els grups, associacions i partits que hi vulguin participar. Cal ressaltar que a l’esdeveniment ja hi ha més del doble dels inscrits a l’esdeveniment de l’any passat i que tenen previst de fer diferents actes al llarg d’aquestes setmanes en totes les comarques catalanes.



El Moviment Cívic d’Espanya i catalans és un moviment cívic de tot just dos anys que defensa que tots hem de continuar formant part d’Espanya i d’Europa. “El nostre cor és espanyol i català –tot recordant el seu logo- i no volem que ens el parteixin. Amb les nostres accions volem expressar en positiu quin és el camí que aportarà més progrés i benestar a la Catalunya que estimem i defensem”.



El Moviment Cívic d’Espanya i catalans ha participat activament en les concentracions cíviques dels últims tres anys el 12 d’octubre i a les dues anteriors manifestacions del 6 de desembre.  El Moviment cívic és una associació plural, transversal i aposta per una Catalunya de tots dins d’una Espanya de tots amb accions en positiu. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada